Online beter in beeld? Say Heay!
06 20 26 58 72 info@heay.nl

XLscherm

Optimaal zichtbaar met XLscherm

XLscherm is een activiteit / onderdeel van Heay en richt zich op de verhuur van een professioneel mobiel LED-scherm. Heel geschikt voor het afspelen van presentaties, foto’s, video’s, TV-uitzendingen of zelfs livestreams op locatie. Of het nu gaat om een tijdelijke actie, een evenement of speciale bedrijfsactiviteit, met XLscherm geven we jouw campagne een extra impuls!

Opmaak beeldmateriaal

Als full service communicatiebureau denken we graag mee over de presentatie van jouw boodschap op het XLscherm. Dat kan een vaste afbeelding, een serie van meerdere visuals of bijvoorbeeld een wervende bedrijfsvideo zijn. Als specialist in websites, online marketing en offline communicatie combineren we de inzet van het XLscherm moeiteloos met andere marketing uitingen.

Website XLscherm bekijken

Het XLscherm geeft ons geweldige mogelijkheden om acties en nieuwe services te communiceren met klanten / passanten. Zo presenteren we onder andere ons nieuwste (occasion) aanbod. Een prachtige manier om extra aandacht te genereren!

Jelle Bremer
Autovakmeester Bremer

Mogelijke toepassingen van XLscherm

Meer informatie

Succesvolle samenwerkingen

(Online) beter in beeld?

We vertellen u graag de vele mogelijkheden tijdens een kop koffie. Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met Heay!

06 20 26 58 72

Neem contact op